måndag 7 november 2011

Skomodeller - resultat av läsarundersökning

På skoj så lade jag nyligen upp en läsarundersökning om vilken skomodell ni läsare skulle välja om ni fick välja ett enda par herrskor.  På prispallen hamnade:

1. Svart Plain Cap Toe (27% av rösterna)

2. Brun Wing Tip (23% av rösterna)

3. Brun Plain Cap Toe (19% av rösterna)

(från ovan: Gaziano & Girling Deco, Edward Green, George Cleverley)

5 kommentarer:

 1. Går händelserna i förväg och kommenterar/ställer sig frågande till att så många röstat för att C&J gör snyggast skor(!) Ska inte sticka under stol med att jag är ruskigt nöjd med mitt par men form-och elegansmässigt (handgrade-serien inräknad) tycker jag inte de förtjänar att (hittills) flåsa G&G i nacken.

  /Erik

  SvaraRadera
 2. Hej Erik, jag kan bara hålla med. :) Kanske röstar folk efter vad de äger, jag menar C&J har en stark position i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Tror det ligger en hel del i att på något sätt legitimera sitt eget köp.

  Samtidigt tycker jag nog att C&J gör bland de allra snyggaste modellerna i sin prisklass. Men absolut inte över huvud taget.

  Jag lutar vanligtvis åt en mer sydländsk estetik med finish, läster m.m

  SvaraRadera
 4. Om alla Svarta Plain Cap Toes var GGs Deco Holden som den på bilden så vore det grymt. Det finns många fina svarta plain cap toes men trots detta verkar folk envisas med derbys och annat till kostym.

  SvaraRadera
 5. Derby-skor till kostym är accepterat i stora delar av världen även fast jag själv tycker att en Oxford-sko är det självklara valet.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails