torsdag 26 maj 2011

Röda skor

Socker-Conny brukar säga att man kan slå världen med häpnad med ett schysst järnrör. Jag hävdar att man kommer längre med ett par röda skor. Jag hoppas att nedan bilder kan ge alla er som funderar på att köpa ännu ett par svarta skor en funderare. :)


Edward Green


Corthay


George's


Corthay


Stefanobi


Gaziano & Girling


Samtliga bilder från den ypperliga franska skobutiken L'atelier du chausseur.

5 kommentarer:

 1. Innan jag åkte till Spanien i en månad så köpte jag ett par röda car shoes. Detta var mina första skor i någon annan färg än svart eller brunt och jag fattar inte att jag inte köpt ett par tidigare.

  Väl i Spanien blev det ett besök hos Carmina i Palma och där inhandlades ett par svarta cap toes för säkerhets skull :-D

  SvaraRadera
 2. Carminas Burgundy Adelaide är även de löjligt vackra. Oxblodsfärgade skor kommer kollegorna på byrån få stå ut med när jag tar examen :)

  Shoeman - vet du hur långt måste resa för att få pröva ett par carmina? Vore kul med ett märke som inte är så överrepresenterat i Sverige. De flesta hyggliga skomakare säljer ju CJ eller Church nu för tiden och GG ligger över min studentbudget ;)

  Vänliga hälsningar
  Erik

  SvaraRadera
 3. Lustigt, jag ställde samma fråga på Manolo alldeles nyligen. Tydligen är Carminas butik i Paris det närmaste man kommer, bortsett möjligen från eventuella återförsäljare som inte listas på hemsidan. Parisbutiken ligger på rue Opera. Bilder från butiken finns på http://www.thelondonlounge.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=6477&start=0
  Tydligen är det dock så att Parisbutiken dras med markant högre priser än den i Madrid, 15-20 % kan det röra sig om. Har själv nyligen fått upp ögonen för detta superläckra märke och kommer definitivt att besöka butiken om jag har vägarna förbi Paris någon gång...

  SvaraRadera
 4. Carmina har som sagt en flagship store i Paris samt en del återförsäljare runtom i Europa, exempelvis i Belgien och Holland har jag för mig. Google it! :)

  Carmina gör fina skor! Och verkar vara prisvärda, vore kul om någon kunde börja ta in dem i Sverige.

  SvaraRadera
 5. När får man se en bild på din skogarderob, Shoeman? Vore kul!

  /Erik

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails