fredag 28 maj 2010

Tips: informella oxfords

Hej kära skoälskare! Det har varit högsäsong både på jobbet samt jag är i faggorna att flytta, så det har inte funnits tid för nya inlägg senaste tiden. Idag vill jag tipsa er om två väldigt fina informella oxfordskor. De är perfekta för avslappnade tillställningar!

Edward Green "Falkirk" i tvåtonsutförande. (foto: L'atelier du chausseur)

Corthay "Wilfred". Jag vet att många tycker Corthay är "för mycket" men jag gillar deras mindre extrema skor väldigt mycket. Här visas en fin kombination av kalvläder och mocka. (foto: L'atelier du chausseur)

2 kommentarer:

  1. Jag är fortfarande lite skeptisk till Corthay. Designen på de aktuella skorna är visserligen snygg men läderdelen är alldeles för glansig och kontrasten mot mockan är inte tilltalande. Denna kombination är också mycket besvärlig bär den kommer till skovård. Man vill inte lägga 5-8 tusen på detta par.

    SvaraRadera
  2. IV, skorna är paradputsade för att det är en skobutik som tagit bilden, det har inget med själva materialet att göra. Mocka/kalvläder tvåtonssko är mycket stilfullt, dock håller jag med om att Corthay gör skor som vänder sig till en viss publik. Skulle inte ha något som helst problem med att lägga 7-8000 kr på detta par.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails