måndag 25 februari 2013

Gaziano & Girling Trunk Show 8-9 mars

Bild från G&G Trunk Show i Singapore
Northampton-tillverkaren Gaziano & Girling agerar värd 8-9 mars (fredag-lördag) på Skoaktiebolaget, då man har sin första riktiga trunk show i Sverige. Tony Gaziano i egen hög person medverkar enligt uppgifter på Skoaktiebolagets hemsida. Det skall bli kul att äntligen få se Mr. Gaziano i Stockholm! Jag har en känsla av att det kommer att vara en välbesökt tillställning, kanske den första av sitt slag i Sverige, vi är ju inte direkt bortskämda med att tillverkarna tar sig ända upp hit till kalla Norden. 3 kommentarer:

 1. Ludwig Andersson28 februari 2013 12:57

  Spännande. kanske är läge att ta sig till huvudstaden för detta! Jag har tittat på http://www.skoaktiebolaget.se/news/carmina-80162-rain-cap-toe-snuff-suede att bära tillsammans med en ljusblå (kanske mer mellanblå än ljus eg.) kostym till ett bröllop i Maj.
  Tyvärr verkar utsikterna att skoaktiebolaget har den i rätt storlek extremt små. Skulle du som min största inspirationskälla kanske kunna föreslå någon liknande sko, vilken man faktiskt kan pröva innan man köper den? Kanske skulle den vara lite ljusare, dess syfteär ju ganska specifikt: att användas på osopade gator i vårtid. (Prisklassen kan nog inte överstiga givna exempel..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bröllop=svarta skor

   Radera
  2. Naturligtvis har du helt rätt i sak. Bröllopet påbjuder dock inte klädkod kavaj i dess korrekta betydelse. Vore så fallet skulle jag inte heller valt en ljusblå kavaj.

   För att undvika ytterligare diskussion om klädkoder och ungdomens förfall kanske vi ska ponera att jag helgen efter bröllopet ska på en annan betydligt mer avslappnad tillställning i samma kostym. Kanske har du då något förslag på ljusare sko som passar i det förhoppningsvis soliga vårvädret?

   Radera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails